menusearch
mehnavaz.ir

قوانین حمل اشیاء در هواپیما | چه چیز هایی را نمی‌توان داخل هواپیما برد ؟

سایت مهنواز در حال تکمیل اطلاعات جاذبه های گردشگری استان ها است
این سایت به فروش می‌رسد. با ایمیل mehnavaz@gmail.com در ارتباط باشید
مرجع تخصصی گردشگری و مهمان نوازیآگاهانه و با اخلاق سفر کنیم
جستجو
ورودعضویت
 قوانین حمل اشیاء در هواپیما | چه چیز هایی را نمی‌توان داخل هواپیما برد ؟

قوانین حمل اشیاء در هواپیما | چه چیز هایی را نمی‌توان داخل هواپیما برد ؟

لازم به ذکر است قوانین زیر با توجه به قوانین کلی فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران و همچنین دستورات سازمان جهانی یاتا ( انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی ) تدوین شده است و برخی از این قوانین می‌تواند نسبت به فرودگاه، شرکت هواپیمایی و قوانین کشوری که به آن سفر می‌کنید متفاوت باشد، لذا برای اطلاعات دقیقتر نسبت به موردی خاص قبل از سفر از شرکت هواپیمایی یا فرودگاه مربوطه سوال کنید .

مواردی که حمل‌ آنها به داخل کابین هواپیما ممنوع است :

اشیاء تیز
انواع اشیاء تیز و برنده مانند چاقو ( دشنه، چاقوی آشپزخانه، چاقوی جیبی، ساطور و غیره )، تیغ موکت بری، ژیلت و تیغ ریش تراش، قیچی، ناخن گیر، بطری، شیشه و اشیاء مشابه. این موارد را به شرطی که به درستی داخل پارچه ای پیچیده و بسته بندی شده باشند و یا دارای غلاف باشند می‌توان در چمدانی که در قسمت بار هواپیما قرار می‌گیرد حمل کرد .

سلاح گرم
انواع سلاح های گرم مانند سلاح های نظامی، شکاری، ساچمه ای و بادی بعلاوه انواع فشنگ های جنگی، شکاری و ورزشی. همچنین حمل انواع اسلحه های اسباب بازی که شباهت زیادی به اسلحه واقعی دارند در کابین هواپیما ممنوع است. حمل برخی از این موارد در چمدانی که در قسمت بار هواپیما قرار می‌گیرد مجاز است اما قوانین شرکت ها متفاوت است. برای اطلاع دقیقتر نسبت به‌ آنها از شرکت هواپیمایی یا فرودگاه مربوطه سوال کنید .
 

ابزار آلات
انواع ابزار آلات مانند پیچ گوشتی، چکش، آچار، طناب، سیم، دریل، مته، اره و موارد دیگر. این موارد را به شرطی که دارای غلاف بوده و یا به درستی پیچیده و محافظت شده باشند می‌توان در چمدانی که در قسمت بار هواپیما قرار می‌گیرد حمل کرد. برخی شرکت های هواپیمایی خارجی حمل پیچ گوشتی، آچار و ابزار آلاتی که کمتر از 7 اینچ ( هر اینچ معادل 2/54 سانتیمتر ) باشند را در کابین هواپیما مجاز دانسته اند. برای اطلاع دقیقتر از شرکت هواپیمایی یا فرودگاه مربوطه سوال کنید .

تجهیزات ورزشی و دفاع شخصی
حمل بیشتر تجهیزات ورزشی مانند چوب بیس بال، تیر و کمان، چوب کریکت، چوب اسکی، چوب هاکی، چوب بیلیارد، تیغه، ستاره های پرتابی و جنگ افزار های ورزش های رزمی، پنجه بوکس، باطوم و موارد این چنین در کابین هواپیما ممنوع است و تنها می‌توان‌ آنها به درستی پیچیده و محافظت شده در چمدانی که در قسمت بار هواپیما قرار می‌گیرد حمل کرد .

همچنین حمل برخی ادویه جات به خصوص ادویه های فلفل دار در کابین هواپیما ممنوع است و تنها می‌توان‌ آنها را در چمدانی که در قسمت بار هواپیما قرار می‌گیرد حمل کرد. برای اطلاع دقیقتر از شرکت هواپیمایی یا فرودگاه مربوطه سوال کنید .

مواردی که حمل‌ آنها چه در داخل کابین و چه در قسمت بار به طور کلی ممنوع است :

مواد منفجره
حمل کلیه مواد جامد، مایع و گاز منفجره، آتش زا و سریع الاشتعال به هر صورتی توسط هواپیما ممنوع است .

مواد شیمیایی
حمل انواع کپسول و اسپری های شیمیایی تحت فشار مانند گاز اشک آور، فلفلی، بی حس کننده و بیهوش کننده، سمی، دفاع شخصی و گاز مایع توسط هواپیما ممنوع است و اجازه ورود و خروج آن داده نمی‌شود .

مواد اسیدی
کلیه مواد اسیدی و خورنده مانند اسید، سرکه و غیره بعلاوه مواد سمی و رادیو اکتیو ممنوع است .

همچنین حمل مایعاتی مانند آبلیمو، آبغوره، ترشیجات، مربا، عسل، نوشابه، مواد فاسد شدنی و مواد غذایی فریز شده چه در داخل کابین و چه قسمت بار هواپیما ممنوع است .



مواد مخدر و مشروبات الکلی
بنابر قوانین جمهوری اسلامی مصرف هر گونه مواد مخدر و روانگردان و همچنین مشروبات الکلی ممنوع است به رغم آن ورود و خارج آن توسط هواپیما نیز ممنوع است .

مواردی که منع شرعی و قانونی دارند
وسایل قمار، تجهیزات دریافت ماهواره، مجله، فیلم و عکس و هر کالایی که مغایر شئونات ملی، مذهبی و مخل نظم عمومی کشور باشد به موجب قوانین جمهوری اسلامی ممنوع بوده و ورود و خروج آن توسط هواپیما غیر قانونی است .

اشیاء عتیقه و ملی
خارج کردن مواردی چون اشیاء عتیقه، فرش های دارای ارزش تاریخی و میراث فرهنگی، کتب خطی، انواع سنگ های گرانبها و قدیمی از ایران ممنوع است. همچنین خروج فیلم های 35 میلی متری، آثار هنری اصیل و آلات موسیقی که جزو میراث فرهنگی کشور محسوب می‌شود ممنوع است .

علاوه بر این موارد برخی محدودیت ها که شامل قوانین گمرکی می‌شوند نیز وجود دارند که در مطلب بعد قرار خواهند گرفت.

شما هم می‌توانید مواردی که در سفر های خود با آن برخورد داشته اید را در نظرات نوشته تا به این مطلب اضافه شود.


 استفاده از مطالب اختصاصی سایت مهنواز بدون ذکر منبع مجاز نیست

منبع :
تیم مهنواز

نویسنده : تیم مهنواز

مترجم :

اطلاعات این مطلب
40910۷ آبان ۱۳۹۶
نظرات
در اینجا تجربه، نظر و یا پرسش خود را در ارتباط با این مقاله بیان کنید و یا به نظرات دیگران پاسخ دهید.
0 دیدگاه
دیدگاه خود را بیان کنید !
در صورتیکه می‌خواهید دیدگاه شما با نام کاربریتان ثبت شود وارد شوید دیدگاه شما با نام کاربری ثبت می‌شود
پاسخ به نظر
پاسخ به نظر
بستن
*نام شما
*ایمیل شما(اختیاری)
پاسخ شما با نام کاربری ثبت می‌شود
* پاسخ شما

دانشنامه
گردشگری پایدار _ Sustainable Tourism _ به این معناست که صنعت گردشگری در عین سوددهی اقتصادی و اجتماعی، کمترین تاثیر مخرب را بر تاریخ و فرهنگ جامعه میزبان و همینطور محیط زیست داشته باشد و در حفظ و بهبود وضع آن تلاش کند.
رفتن به بالا
بستن
ورود به مهنوازورود به مهنواز
کد امنیتی :کد امنیتی
می خواهید ثبت نام کنید ؟
عضویت